fbpx
EAC2023-12-18T15:48:23+01:00

OVER ONS

ABOUT US

WIE WIJ ZIJN?

Wij zijn Flax.Connect – EAC. Wij verzorgen optimaal passende telecom- & ICT oplossingen, die jou helpen om je bedrijf bereikbaar te houden. Met ons team van gedreven medewerkers hanteren wij een service gerichte aanpak. No-nonsens, onconventioneel en pro-actief.

In 2016 is Flax.Connect opgericht door Patrick Sprado, Perry Sprado en Pieter Stouten. Ondertussen is ook Menno Kloostra betrokken in de organisatie. In de afgelopen jaren heeft een groot aantal MKB bedrijven gebruik gemaakt van onze diensten. En daar zijn we trots op! Wij werken onafhankelijk van merken als KPN, T-mobile of Vodafone waardoor uw bedrijf het beste krijgt wat de markt te bieden heeft.

JOUW OPLOSSING

Flax.Connect – EAC biedt dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. Onze oplossing voor vaste telefonie is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van het Voice over Internet Protocol. (VoIP) Hierbij werken wij uitsluitend met de modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten. Uw locatie koppelen wij met een directe internetverbinding aan de cloudcentrale. Onze cloudcentrales staan in een beveiligd data center. Het spraakverkeer loopt volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Go to Top