fbpx
ABOUT2023-11-30T16:29:24+01:00

OVER ONS

ABOUT US

WIE WIJ ZIJN?

Wij zijn Flax.Connect. Wij verzorgen optimaal passende telecom- & ICT oplossingen, die jou helpen om je bedrijf bereikbaar te houden. Met ons team van gedreven medewerkers hanteren wij een service gerichte aanpak. No-nonsens, onconventioneel en pro-actief.

In 2016 is Flax.Connect opgericht door Patrick Sprado, Perry Sprado en Pieter Stouten. Ondertussen is ook Menno Kloostra betrokken in de organisatie. In de afgelopen jaren heeft een groot aantal MKB bedrijven gebruik gemaakt van onze diensten. En daar zijn we trots op! Wij werken onafhankelijk van merken als KPN, T-mobile of Vodafone waardoor uw bedrijf het beste krijgt wat de markt te bieden heeft.

JOUW OPLOSSING

Flax.Connect biedt dé zakelijke telefonieoplossing voor het MKB. Onze oplossing voor vaste telefonie is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud op basis van het Voice over Internet Protocol. (VoIP) Hierbij werken wij uitsluitend met de modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten. Uw locatie koppelen wij met een directe internetverbinding aan de cloudcentrale. Onze cloudcentrales staan in een beveiligd data center. Het spraakverkeer loopt volledig gescheiden van het publieke internet, waardoor kwaliteit en veiligheid gegarandeerd zijn.

Patrick Sprado
Patrick SpradoTelecom Management
Service is geen afdeling maar een instelling. Deze overtuiging heeft mij ertoe gebracht om u als ondernemer in een ondoorzichtige telecommarkt de aandacht te geven die u verdient. Hierdoor kunt u wel 30% besparen op uw telecomkosten.
Perry Sprado
Perry SpradoCommercie
Communicatie via digitale wegen is essentieel bij de moderne bedrijfsvoering. En nieuwe mogelijkheden bieden zich continu aan. Wij kijken graag naar de beste oplossing die past bij uw bedrijfsvoering.
Pieter Stouten
Pieter StoutenMarketing
In de complexe wereld van telecom heb ik ervaren dat zakelijke telefonie een ander verhaal is dan dat voor de consument. Goede informatie en dito advies zijn essentieel voor een passende oplossing waarbij het MKB niet onnodig teveel betaalt.
Menno Kloostra
Menno KloostraNew Business
Geen bedrijf heeft zonder verbinding nog bestaansrecht. Zeker met de komt van IoT. Na onze inventarisatie adviseren wij de beste oplossing op het gebied van up time, voldoende bandbreedte en niet onbelangrijk de veiligheid.
Go to Top