Bekijk je telecomfacturen eens. Het levert je zonder twijfel veel geld op. En als je er zelf geen tijd of zin in hebt, dan doen wij het graag voor je. Wedden dat het je een kostenbesparing oplevert. Wanneer je iemand hoort zeggen “Bekijk jij het effe” dan denk je al snel dat het negatief bedoeld is. Zo wordt dat immers vaak gebruikt. Maar het kan juist ook heel positief zijn.

Vervelend klusje

Het is natuurlijk maar net waar het over gaat, hoeveel werk het is en hoe ingewikkeld de stukken zijn die eens grondig moeten worden uitgepluisd. Over het algemeen echter is het zogenoemde analyseren van stukken een klusje waar weinig mensen met veel plezier hun tanden in zetten. Vooral wanneer het wat ingewikkelde stukken zijn die niet bij je eigenlijke, dagelijkse werk horen. Denk maar eens aan de facturen van je telecomprovider. Om die uit te pluizen, te analyseren en te beoordelen heb je wel een beetje kennis en inzicht nodig in de wijze waarop de rekeningen zijn samengesteld. En wanneer je meerdere aansluitingen hebt, bijvoorbeeld omdat je medewerkers allemaal een eigen mobiel hebben, dan wordt het er niet gemakkelijker op.

Bekijk jij het effe?

Bekijk jij de facturen van je telecomprovider wel eens? Waarschijnlijk niet. Dat snap ik. Want het is soms best ingewikkeld. Het gaat namelijk niet alleen om het totaalbedrag. Juist de onderliggende details bepalen de hoogte van het bedrag dat je moet betalen. Die details worden vaak beïnvloed door de bundels die je hebt afgesproken en de verschillen in gebruik. Zo kan het dat de ene medewerker veel meer belt dan de ander. En soms zijn er die zó veel bellen, dat ze buiten de bundel verbruiken. Die analyse is best een ingewikkeld klusje dus, waar je enige kennis en ervaring voor nodig hebt. Toch is het voor veruit de meeste ondernemingen heel interessant om die facturen eens kritisch tegen het licht te houden. Waarschijnlijk geldt dat ook voor jou en jouw bedrijf. Het bespaart je namelijk veel geld.

Geen zin wel nut

Vaak hebben ondernemers geen zin om die facturen zelf te analyseren. Dat is logisch. Het is hun werk niet en de tijd hebben ze er ook niet voor. En zo lang alles gewoon werkt, worden de facturen elke keer maar gewoon betaald. Zonde eigenlijk. Een grondige factuuranalyse levert je bijna gegarandeerd geld op. Simpelweg omdat je met het inzicht dat je ermee krijgt kosten kan besparen. Je kan dan veel beter jouw wensen of eisen afstemmen op de mogelijkheden die de verschillende providers bieden. Daardoor betaal je alleen voor datgene wat je wilt en nodig hebt aan telecomoplossingen.

Laat ons het doen

Wij hebben al heel wat facturen voor verschillende bedrijven geanalyseerd. Die kennis en ervaring gebruiken we graag om ook voor jou betere en vooral goedkopere mogelijkheden te vinden en aan te bieden. Een gedegen onderzoek naar jouw telecomfacturen hoef je dus niet zelf te doen. Wij doen het graag voor je. En nog kosteloos ook. Soms realiseren we een besparing tot wel 30%. Ik durf er bijna een wedje op te zetten dat wij ook voor jou geld kunnen besparen. Als dat geen reden is om het eens door ons te laten bekijken… Stay connected. Maar wel tegen de laagste prijs natuurlijk.