DONUT WORRY, THINK FLAX.

ESSENTIALS

WHAT IS YOUR CONNECTION?

Onze oplossing voor vaste telefonie is een compleet gehoste telefoondienst in de cloud. Hierbij werken wij uitsluitend met de modernste communicatie- en telefoniefunctionaliteiten. Wij zijn ook de telecompartner voor mobiele telefonie.

Ons advies? Kies een telecompartner die er voor zorgt dat je optimaal bereikbaar blijft tegen zo laag mogelijke kosten. Een specialist die continu de veranderende behoefte voor jou bewaakt. Onafhankelijk van KPN, T-mobile of Vodafone, zodat jouw bedrijf het beste krijgt wat de markt te bieden heeft. Flax.Connect is zo’n onafhankelijke partner die bewaakt, analyseert en rapporteert. Zo houden wij gezamenlijk controle over jullie systemen en kosten.

Een goede bereikbaarheid begint met een goede infrastructuur. Het verplaatsen van telefonie naar de cloud, de wijze waarop we werken, hoe we informatie willen delen en streamingdiensten, zorgt voor een toename van de belasting op het internet. Dit vraagt om een optimale en snelle verbinding.

Flax.Connect helpt je bij het vinden en aansluiten hiervan. Na onze inventarisatie adviseren wij de beste oplossing op het gebied van up time, voldoende bandbreedte en niet onbelangrijk de veiligheid.