Donut Worry, Think Flax.

CONNECTIVITY.SERVICES

TELECOM MANAGER

Een werkplek is tegenwoordig meer dan alleen een desktop computer of laptop. Door alle ontwikkelingen bestaat de moderne werkplek uit een combinatie van desktop computer, laptop of tablet en laten we de smartphone niet vergeten. Onze specialisten beheren deze multi-device werkplekken met de meest moderne tools waardoor wij naast het beheren van de werkplek ook van op afstand belangrijke updates kunnen uitrollen.

Maar onze service gaat verder. De telecommarkt is dynamisch, maar zeker ook ondoorzichtig. Dit heeft tot gevolg dat organisaties jaarlijks miljoenen euro’s teveel betalen. Daarom biedt Flax.Connect je jouw persoonlijke telecommanager. Met de telecommanager ben je gegarandeerd van de beste telecomservice, passend bij de bedrijfssituatie.

GOED VERHAAL.
NU LEKKER KORT GRAAG

Waar het uiteindelijk om gaat is dat altijd je bereikbaar bent, toegang hebt tot jeinformatie en dat je kan vertrouwen op de integriteit van de data. Daarvoor bieden we de volgende services:

ESSENTIALS

DE CRUCIALE VERBINDING MET DE WERELD

Wij zijn de partner voor dataverbindingen, mobiele – & vaste telefonie.

SECURITY

HET BEVEILIGEN VAN NETWERK, SERVERS & DATA

Wij monitoren netwerken 24/7 en kunnen zoveel mogelijk problemen proactief voorkomen en/of oplossen.

HARDWARE

CONNECTIVITY DEVICES OR THINGS

Of het nu gaat om mobiele telefoons, switches, gateways, access points etc, kwalitatief goede hardware mag niet ontbreken om de communicatie soepel te laten verlopen.

ONLINE

JOUW AANSLUITING MET INTERNET

Je domeinnaam, e-mail server, webhosting en natuurlijk het beheer van je DNS instellingen.

OFFICE 365

SAMENWERKEN WAS NOG NOOIT ZO MAKKELIJK

Tekst verwerken, spreadsheets maken of presentaties ontwikkelen. Alles kan zowel op jouw PC, mobiel tegelijkertijd samen met je team in een document.

INFRASTRUCTUUR

VAN DRAAD TOT DRAADLOOS

Complete netwerken op het gebied van telecom-, data- en glasvezelnetwerken. Zowel in- als uitpandig.

TELL ME MORE

Wij werken niet met tal van afdelingen of ingewikkelde ticketsystemen. U krijgt één vast contactpersoon die voor u klaar staat als eerste aanspreekpunt. Dat maakt het voor u wel zo gemakkelijk.

Achter uw contactpersoon zit een afdeling met specialisten, die alle kennis en kunde in huis heeft om al uw vragen snel en adequaat op te pakken en te beantwoorden. En mocht zich onverhoopt een situatie voordoen dat wij u zelf niet direct kunnen helpen, dan staat er buiten Flax.Connect een extern
getraind team klaar.

FLAX.SLA SERVICE
Met Flax. Service bespaar je tevens op de personeelskosten. Hoe? Heel eenvoudig. Doordat specialistische taken uit handen worden genomen. Service in het teken van het bereikbaar houden van bedrijven. Gezamenlijk grip houden op telecomkosten. En service en aftersales is volgens ons geen afdeling maar een instelling. Dat is onze Flax. Service!