Project Description

Garfield Aluminium uit Schiedam had nooit gedacht dat er voor “slechts” 3 mobiele abonnementen een substantiële kostenbesparing mogelijk was.

Leon: “Totdat wij in contact kwamen met Flax. Het eerste contact was direct professioneel en totaal niet dwingend. Nadat wij onze facturen hadden ingestuurd, werden wij blij verrast en bleek dat hun ervaring en creativiteit geen wassen neus was. Zij hebben een prijsvergelijking gemaakt van alle providers en maakten dat inzichtelijk. Geen verborgen agenda, gewoon open en ons geattendeerd op de mogelijkheden en bijbehorende abonnementsprijzen met uiteindelijk aan ons de keuze. En wat blijkt, we hebben ruim 40% kunnen besparen op onze abonnementskosten.’

BASIX
Waar wij ook tegenaan liepen, was de maandelijkse controle van de facturen en de bijbehorende controle van het verbruik van onze medewerkers. Dit kostte ons tijd die wij liever in andere zaken steken. Flax. attendeerde ons op hun BASIX pakket, waarmee dit soort klusjes tot het verleden behoren. Wij kunnen niets anders concluderen dan dat Flax. een betrouwbare en objectieve partner is voor onze telecom zaken.

Garfield Aluminium is een modern bedrijf dat is uitgegroeid van leverancier van aluminium band aan isolatiebedrijven tot het bedienen van vele marktsegmenten met een breed spectrum aan aluminium halffabricaten. Het band is er nog steeds, maar de specialiteit zit hem in producten afgestemd op de verschillende marktsegmenten waarin Garfield Aluminium in de loop der tijd actief is geworden. Dat is waar Garfield Aluminium een sterke partner in is en met zijn brede service zich onderscheidt in de markt. Daarnaast blijft Garfield vernieuwen en biedt sinds kort een geheel nieuw leveringsprogramma.

Garfield Aluminium
In het begin was met name het leveren van aluminium band aan de isolatie bedrijven in zowel petrochemische- als de agrarische industrie de kracht van Garfield Aluminium. Maar in ruim 40 jaar is er veel gebeurd. Met de verkoop van het aluminium band groeide het bedrijf wel, maar daarnaast was er expansie gewenst. Men verhuisde naar Schiedam en in 1988 werd daar de huidige vestiging van ruim 5000 m2 gebouwd. Ook zijn er in die jaren vele andere marktsegmenten aangeboord voor aluminium halffabricaten. Inmiddels is er uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd binnen de machine-, façade- en silobouw tot constructie-, lichtreclame- en isolatietoepassingen.