Project Description

Elektro EMDEE uit Vlaardingen was prettig verrast, nadat Flax. de gebruiks- en verbruikskosten van mobiele en vaste telefonie in kaart had gebracht. Uit die inventarisatie bleek namelijk dat Elektro EMDEE 37% op die kosten kon besparen en een betere bereikbaarheid kon realiseren.

‘Aanvankelijk zag ik het niet zitten om over te stappen’, vertelt Marijn van Dorp. Al dat gedoe! Bovendien liep alles naar tevredenheid. Toch zijn wij het gesprek aangegaan met Flax. Het kan immers nooit kwaad om andere mogelijkheden te bekijken. De besparing van 37% op de kosten van telecom en internet was voor mij reden genoeg om over te stappen. Flax. heeft de administratieve afhandeling volledig uit handen genomen. Daarbij werden we geconfronteerd met onze toenmalige leverancier, die niet wilde meewerken aan de opzegging. Een beruchte streek van providers! Gelukkig heeft Patrick Sprado van Flax. dit traject samen met onze advocaat vakkundig begeleid en tot een goed einde gebracht. Veel ergernissen over de huidige leverancier later, is het toch goed gekomen en zijn wij vanaf 12 december nog beter bereikbaar tegen lagere kosten.

Nieuwe toestellen
Marijn besloot meteen ook maar nieuwe smartphones voor de monteurs aan te schaffen. ‘Inclusief beschermhoesje en screen protectors om schade door vallen en stoten zoveel mogelijk te beperken, want dat gebeurt hier regelmatig’, lacht hij. ‘Na deze positieve kennismaking met Flax. ben ik van plan om binnenkort het TOPSIX-servicepakket af te sluiten. Erg handig dat er nu iemand is die al mijn telecom-gerelateerde zaken afhandelt.’

Het motto van Elektro EMDEE, Goed voor en prettig met u, geldt voor mij zeker ook voor de samenwerking met Flax.